Wilujeng iki!

Custom Card Pinter & RFID Manufacturing Expert

Xuzhou Cantik Kaca Co., Ltd. iku salah siji saka manufaktur profesional lan Penyetor saka barang lan kaca gendul ing Xuzhou City, lor China. Our company spesialisasi ing Manufaktur lan ngekspor cangkir kaca, anggur kaca tingal, timbal stemware kristal free, vases kaca, piring kaca, kendhi kaca lan pitchers, kaca & Crystal ashtrays, decanters, cacah kaca, lodhong Candy, duwe lilin, etc. We duwe 20 taun saka pengalaman ing baris saka produk kaca. Karo sawetara saka sudhut, kualitas apik, prices cukup lan designs gayane, produk kita wis sante reputasi sarujuk loro ing ngarep lan abroad.The tombol sukses kita iku kita duwe tim Highly efisiensin kanggo menehi hasil karo pitakonan saka pelanggan. 

Products Bintang

Lan mix macem manéka Vintage, teknologi filament gayane, cahya ayu lan efficiency energi

Advantage

Kanthi luwih saka 10 taun pengalaman Manufaktur RFID lan NFC produk , We have kapasitas produksi sawijining saka materi inlay mentahan kanggo produk RFID rampung.

  • We nyedhiyani lawang lengkap kanggo layanan lawangWe nyedhiyani lawang lengkap kanggo layanan lawang

    Door Kanggo Door Delivery

    We nyedhiyani lawang lengkap kanggo layanan lawang

  • Perusahaan khusus kanggo produksi peralatan dhuwur-kinerja, pasukan technical kuwat, Kapabilitas kuwat pangembangan, layanan apik.
Perusahaan khusus kanggo produksi peralatan dhuwur-kinerja, pasukan technical kuwat, Kapabilitas kuwat pangembangan, layanan apik.

    1 Year Warranty

    Perusahaan khusus kanggo produksi peralatan dhuwur-kinerja, pasukan technical kuwat, Kapabilitas kuwat pangembangan, layanan apik.

  • Loro-lorone OEM lan Potongan pesenan kasedhiya karo pabrik kita, kita bakal mbantu nyuda ngimpor biaya lan gawe marem pelanggan!Loro-lorone OEM lan Potongan pesenan kasedhiya karo pabrik kita, kita bakal mbantu nyuda ngimpor biaya lan gawe marem pelanggan!

    OEM lan Potongan

    Loro-lorone OEM lan Potongan pesenan kasedhiya karo pabrik kita, kita bakal mbantu nyuda ngimpor biaya lan gawe marem pelanggan!

Latest News

  • Glass container “alkali separation “ and prevention

    Glass container “alkali separation “ and prevention The sales of glass containers (bottles and jars) will have off-season and peak season, so there will be some product overstock. During the product inventory period, due to the glass container itself and the condition of the product stock, ...

  • Analysis of glass bottles leakage

    With the enhancement of environmental awareness for the human, glass products are widely used, but there are also some disadvantages, leakage problem has gradually become the focus. Everything has opposite sides and there is no way to avoid it. The reasons for the leakage of the packaging conta...

  • European city network joins “glass closed loop”

    European city network joins “glass closed loop” The European cities network – representing more than 140 largest cities in European and the management organization of more than 45 European-level partner cities – has joined the “glass closed loop” (stakeholders ...

  • The new product passed the CE certification test of food contact materials in EU

    Warmly celebrate our company’s new product 380ml glass jar passed the CE certification test of food contact materials in EU by SGS certification. Our mission is to protect the environment and pay attention to the human health.  We supply the safe and recyclable containers for the drinks and...

  • The Establishment of Our New Company—Xuzhou Taihao Trading Co., Ltd.

    According to the company’s development plan in 2020, we need to expand the European and American trade market. We have established a new company named Xuzhou Taihao Trading Co., Ltd. dealing with the European and American markets in March. The establishment of the new company marks a new st...

  • 1
  • 2