Wilujeng sumping di ramatloka ieu!

Custom Card Smart & RFID Manufaktur Ahli

Xuzhou geulis Kaca Produk Co., Ltd. mangrupakeun salah sahiji pabrik profésional sarta suppliers of glassware na kaca botol di Xuzhou Kota, kalér Cina. parusahaan urang specializes di manufaktur sarta exporting gelas kaca, gelas anggur, kalungguhan stemware kristal bébas, vases gelas, piring gelas, jugs kaca jeung pitchers, kaca & kristal ashtrays, decanters, cacah kaca, kendi bonbon, Panyekel lilin, jsb Urang boga 20 taun pangalaman dina garis produk kaca. Ku rupa-rupa, kualitas alus, harga nu lumrah jeung desain stylish, produk urang geus ngarasakeun reputasi nguntungkeun duanana di imah na abroad.The konci sukses urang nyaeta urang boga tim kacida efisien nungkulan inquiries ti nasabah. 

Produk Artikel

Hiji campuran seru sahiji wangun vintage, téhnologi filamén stylish, lampu geulis tur efisiensi énergi

Kauntungan

Kalawan leuwih 10 taun pangalaman manufaktur RFID na NFC produk , Simkuring gaduh kapasitas produksina bebas tina bahan inlay atah keur produk RFID rengse.

  • Urang nyadiakeun hiji panto lengkep mun jasa pantoUrang nyadiakeun hiji panto lengkep mun jasa panto

    Panto Ka panto Taliwang

    Urang nyadiakeun hiji panto lengkep mun jasa panto

  • Pausahaan specializes di ngahasilkeun parabot-kinerja tinggi, gaya teknis kuat, kamampuhan ngembangkeun kuat, jasa teknis alus.
Pausahaan specializes di ngahasilkeun parabot-kinerja tinggi, gaya teknis kuat, kamampuhan ngembangkeun kuat, jasa teknis alus.

    1 Taun Rek

    Pausahaan specializes di ngahasilkeun parabot-kinerja tinggi, gaya teknis kuat, kamampuhan ngembangkeun kuat, jasa teknis alus.

  • Duanana OEM na ODM pesenan nu sadia sareng pabrik urang, urang gé mantuan anjeun ngurangan importing ongkos na puas konsumén anjeun!Duanana OEM na ODM pesenan nu sadia sareng pabrik urang, urang gé mantuan anjeun ngurangan importing ongkos na puas konsumén anjeun!

    OEM na ODM

    Duanana OEM na ODM pesenan nu sadia sareng pabrik urang, urang gé mantuan anjeun ngurangan importing ongkos na puas konsumén anjeun!

Bérita paling énggal

  • Glass container “alkali separation “ and prevention

    Glass container “alkali separation “ and prevention The sales of glass containers (bottles and jars) will have off-season and peak season, so there will be some product overstock. During the product inventory period, due to the glass container itself and the condition of the product stock, ...

  • Analysis of glass bottles leakage

    With the enhancement of environmental awareness for the human, glass products are widely used, but there are also some disadvantages, leakage problem has gradually become the focus. Everything has opposite sides and there is no way to avoid it. The reasons for the leakage of the packaging conta...

  • European city network joins “glass closed loop”

    European city network joins “glass closed loop” The European cities network – representing more than 140 largest cities in European and the management organization of more than 45 European-level partner cities – has joined the “glass closed loop” (stakeholders ...

  • The new product passed the CE certification test of food contact materials in EU

    Warmly celebrate our company’s new product 380ml glass jar passed the CE certification test of food contact materials in EU by SGS certification. Our mission is to protect the environment and pay attention to the human health.  We supply the safe and recyclable containers for the drinks and...

  • The Establishment of Our New Company—Xuzhou Taihao Trading Co., Ltd.

    According to the company’s development plan in 2020, we need to expand the European and American trade market. We have established a new company named Xuzhou Taihao Trading Co., Ltd. dealing with the European and American markets in March. The establishment of the new company marks a new st...

  • 1
  • 2